Home | Oferte speciale | ContactPlastice industriale

Termeni si conditii


Intregul continut al acestui site este proprietatea companiei Mons Medius Investments. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. 

Continutul plasticeindustriale.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitandu-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, in scris, al Mons Medius Investments. 

Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. Mons Medius Investments si orice alt nume de produs sau serviciu aflat in conexiune cu Mons Medius Investments sunt marci ale acesteia. Mons Medius Investments nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind monsmedius.ro.

Mons Medius Investments nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. Mons Medius Investments isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul Mons Medius Investments.